The fosters

Sitter och kollar på the fosters! En serie jag såg på netflix i höstas och nu började nästa säsong på tv så spelade in den tidigare då jag jobbat :) 

Iallafall vad hände under min helg? Var dösjuk i fredags och jobbade till sex fick ta ledigt men kändes onödigt! Jag var ledig hela helgen låg sjuk lördag men följde med ut till Bellmont park en nöjespark som är rätt gammal! Vet inte hur gammal berg och dalbanan var men det fanns bilder på den från 1925! Helt sjukt men den var mysig det var så här gamla glödlampor runt sidorna och den var jättekul sen åkte vi en annan grej som snurrade och åkte runt Typ men mest umgicks vi bara och gick längs stranden och kollade på alla lamporna! :) 
Det var kul vaknade upp på söndagen döförkyld så låg inne på rummet hela dagen och tog tag i mitt liv genom att göra en ny spotifylista för första gången sen 2011! Haha kollade friday night lights också och sov mådde bättre idag så jobbade men de vill att jag ska jobba på fredag så blev ledig imorgon igen haha! Klagar inte då kan jag kanske åka och shoppa lite! 

Men annars har jag skypat catchat upp med vänner och dramat hemma haha! Skvallret som jag vill ha men som inte finns! Men nu har jag bara en rinnande näsa så aja! 
Lite bilder bjur jag såklart på

Emerys "svall" i en toffs 









Jag, Camilla och finaste shez <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback